Email Marketing z iMailerjem

Direktni email marketing je eno najhitreje razvijajočih se orodij za povečevanje prodaje. Razlogi za uspeh izhajajo iz dejstva, da email marketing zagotavlja bistveno (tudi 5 krat) večji učinek od klasičnih marketinških prijemov, rezultate in odziv prejemnikov pa je mogoče meriti že po 24 urah. iMailer je spletno marketinško orodje za sestavljanje in množično razpošiljanje komercialne e-pošte (bulk email program). Izkoristite priložnost oglaševanja preko e-pošte in učinkovito nadgradite rezultate, ki jih vašemu podjetju prinašajo klasični oglaševalski pristopi.

Preprosta uporaba in nadzor nad rezultati e-mail oglaševanja

Enostaven vmesnik

Uporaba orodja iMailer je enostavna saj je vmesnik zasnovan po vzoru klasičnih odjemalcev e-pošte. Poleg oblikovanja ter masovnega pošiljanja email sporočil, iMailer prikazuje rezultate vaših marketinških e-mail kampanj. Nudi analizo odziva prejemnikov na poslana sporočila. Le-to je mogoče opraviti že v prvih dneh po izvedbi kampanje, ko si večina prejemnikov prejeta sporočila ogleda. Z majhno spremembo v marketinškem pristopu iMailer omogoča prilagajanje oglaševanja na različnim odzive skupin kupcev, kar izboljša njihov odziv na prihodnje oglase.

Oblikovanje raklamnih sporočil in uporaba email predlog (templates)

Preprosto urejanje

iMailer omogoča oblikovanje in sestavo poljubnih e-mail sporočil (reklame, vabila, čestitke...) od začetka do konca oz. preprostega vnosa besedila in slik v že pripravljene e-mail predloge (HTML email templates). Spletno orodje je zasnovano na način, ki omogoča zadovoljevanje tudi najzahtevnejših oblikovnih potreb. Sestavljena sporočila lahko shranite kot predlogo (email template), ki jo ponovno uporabite kasneje ali pa njeno vsebino prilagodite trenutnim potrebam.

Popoln nadzor: oblikovanje in masovno pošiljanje e-mail sporočil

Skupine prejemnikov

iMailer zagotavlja popoln nadzor nad e-mail sporočilom, od začetka urejanja do odpošiljanja. Možnost predogleda sporočila vam v vsakem koraku omogoča vpogled v trenutno obliko sporočila, ki bo prikazana končnim prejemnikom. Sporočila vam ni potrebno poslati takoj, saj iMailer ponuja možnost nastavitve časa in datuma pošiljanja ter vam tako omogoča načrtovanje marketinških aktivnosti tudi v času, ko ste na službenem potovanju ali zasluženem dopustu.

Enostavno urejanje in uvoz seznama prejemnikov

Uvoz prejemnikov email sporočil

iMailer ponuja preprosto in hitro urejanje ter uvoz seznama prejemnikov email sporočil. Uvoz e-mail naslovov omogoča dodajanje prejemnikov iz že pripravljenih imenikov in baz. Omogočeno je samodejno preverjanje vnesenih, kot tudi popravljanje napačnih in neobstoječih e-mail naslovov. Na voljo je avtomatsko brisanje podvojenih prejemnikov. Seznam prejemnikov lahko neprestano dopolnjujete tudi z vključitvijo prijavnega obrazca na vaši spletni strani.

Izognite se nezaželjeni pošti, spamu

iMailer je orodje za izboljševanje odnosa z vašimi strankami. Obrazec za odjavo od prejemanja je, na željo pošiljatelja, vključen že v sporočila. Tako vam ni potrebno skrbeti, da bi prejemniki vaša sporočila obravnavali kot nezaželjeno pošto (spam) in bi vam njeno ponavljajoče prejemanje zamerili. Prejemniki oglasne pošte, bodo vaša sporočila prebirali raje in pogosteje, če jim zaupate nadzor nad sporočili, ki jih prejemajo.

Izognite se napakam s testnimi email sporočili

iMailer zagotavlja enostavno masovno odpošiljanje sestavljenih sporočil (bulk emailing) z možnostjo predhodnega preizkusa. Pred masovnim pošiljanjem lahko vaše sporočilo dodatno preizkusite in testno različico sporočila pošljete na izbrane testne e-mail naslove. Na tak način se lažje izognete napakam, saj sporočilo preverite še v praksi.

Izboljšajte prihodnje marketinške kampanje

Pregled njenega učinka je z vidika načrtovalca marketinške kampanje ena najpomembnejših funkcij, ki jih iMailer omogoča. Pregled statistik vam poleg pregleda, komu je bilo sporočilo dostavljeno in kdo ga je prebral, omogoča tudi načrtovanje aktivnosti v prihodnje. S pregledom statistik klikov na v sporočilu uporabljene povezave je omogočeno podrobnejše poznavanje potreb in interesov kupcev in s tem učinkovitejše doseganje njihovih pričakovanj.

Prijava

Hitri kontakti

Oddaljena pomoč

Reklamna sporočila:

Brezplačna demonstracija